De zoektocht naar een ADK-dealer: een stapsgewijze handleiding


Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet hoe je een betrouwbare ADK-dealer kunt vinden? Deze handleiding zal je door het proces loodsen.

Wat is ADK?

ADK nv is een dynamisch familiebedrijf dat zich al 30 jaar specialiseert in de fabricage en verkoop van industriële en residentiële sectionaalpoorten. ADK nv biedt stijlvolle, veilige en kwalitatieve poortoplossingen die perfect bij uw woning of bedrijfspand passen. Ze zijn zowel functioneel als esthetisch ontworpen, waardoor ze de kers op de taart zijn voor elk project.

Stap 1: ken je behoeften

Elk project is uniek, net als een vingerafdruk. Zo ook bij de keuze van een ADK-dealer. Begrijp eerst wat je nodig hebt voordat je deze zoektocht begint. Gaat het om een industrieel of residentieel project? Welke stijl en kleur heb je in gedachten? Eenmaal je deze vragen voor jezelf hebt beantwoord, ben je klaar om de volgende stap te nemen in de zoektocht naar een ADK-dealer.

Stap 2: doe je onderzoek

Ga naar onze website en blader door ons aanbod. Met onze verbazingwekkende verscheidenheid aan producten, is er voor elk wat wils. De website geeft ook gedetailleerde beschrijvingen van onze producten en diensten, wat je onderzoek een stuk makkelijker maakt.

 

Zoek een ADK-dealer

Wij beschikken over een breed dealer- netwerk met betrouwbare, klantgerichte en meedenkende afnemers/installateurs.

Stap 3: maak een shortlist

Nu je een beter beeld hebt van wat ADK nv aanbiedt, is het tijd om een shortlist te maken van potentiële dealers. Kijk naar de dealers die de producten en diensten aanbieden die aansluiten bij je behoeften en wensen.

Stap 4: neem contact op

Eens je shortlist klaar is, is de volgende stap in de zoektocht naar een ADK-dealer om contact op te nemen. Je kan ADK nv bereiken via e-mail op info@adknv.com of telefonisch op +32 (0) 89 62 27 71. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat.

 

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons