Het installatieproces van een ADK sectionale garagepoort: wat u kan verwachten


Als ervaren speler in de bouwsector, begrijpen we dat de stap om een nieuwe ADK poort te laten installeren een grote is, zowel voor residentieel als industrieel gebruik. Daarom willen we u een duidelijk beeld geven van ons installatieproces, zodat u weet wat u kunt verwachten gedurende het hele proces.

Intake en voorbereiding

Vul het formulier in op onze pagina 'Zoek een ADK-Dealer' en wij brengen u in contact met een ervaren ADK-dealer in uw regio. Kent u reeds een ADK-dealer? Dan kan u rechtstreeks en steeds vrijblijvend contact met onze partner contact opnemen. Zij gaan steeds professioneel te werk:
 

Allereerst gaan zij uitgebreid met u in gesprek om te luisteren wat uw wensen en behoeften zijn. Wilt u een industriële poort die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden, of zoekt u een stijlvolle garagepoort die perfect aansluit bij uw woning? Na het vaststellen van uw behoeften, volgt de opmeting en een gedetailleerde offerte.

Het installatieproces

Het installatieproces van een ADK sectionale garagepoort is steeds een zorgvuldig georkestreerd proces waarbij onze dealer nauwkeurig en efficiënt te werk gaat. De ervaren installateurs plaatsen uw poort precies volgens uw specificaties. Ze houden rekening met elk detail, van de exacte positie tot de installatie van veiligheidsfuncties en automatiseringssystemen.

Na de installatie lopen ze samen met u het eindresultaat na en geven ze u een gedetailleerde uitleg over het gebruik en eventueel onderhoud van uw nieuwe sectionale garagepoort. Deze uitleg bevat alles wat u moet weten over uw nieuwe sectionale garagepoort, zoals bedieningsinstructies, onderhoudstips en veiligheidsmaatregelen.

Onze service na aankoop

Onderdeel van het installatieproces van een ADK poort zijn ook de after-sales diensten. Na installatie verlaten we u niet aan uw lot. Integendeel, zowel de ADK-dealer als onze eigen servicedienst staan steeds klaar om u te ondersteunen, of uw vraag nu gaat over bediening, onderhoud of eventuele problemen.

Interesse? Vraag het ons!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@adknv.com of bel ons op +32 (0) 89 62 27 71.

 

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons