ADK nv: reeds 30 jaar uw partner in sectionale garagepoorten


Bij ADK NV zijn we trots op onze reis door 30 jaar ervaring. Van een klein familiebedrijf zijn we gegroeid tot een bedrijf dat een gevestigde waarde is geworden in de sector.

ADK NV: focus en ervaring

Dertig jaar geleden begonnen we met het vervaardigen en verkopen van industriële en residentiële sectionaalpoorten met als doel kwaliteit en klanttevredenheid. Onze focus lag toen al op het bieden van hoogwaardige oplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn. En dat is nog steeds ons motto.

Zo werden we een betrouwbare en stevige speler op de markt: door onze 30 jaar ervaring, door continue innovatie en door het onwrikbare vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en diensten. Leiderschap door ervaring, dat is waar we in geloven bij ADK NV.

 

Over ons

Wij zijn een dynamisch Belgisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is als producent en verdeler van sectionale garagepoorten voor industrie- en woningbouw.

Een blik op de toekomst: onze plannen voor verdere groei

We kijken niet alleen terug naar onze successen, maar richten onze blik ook op de toekomst. Onze missie blijft onveranderd: het leveren van hoogwaardige, stijlvolle, en veilige garage- en industriële poorten. We zijn vastbesloten om onze groei voort te zetten en onze positie in de markt te versterken.

We werken continu aan het verbeteren van onze producten en diensten om beter te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We kijken ernaar uit om u te helpen met uw woning- of bedrijfsproject.

Interesse?

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact opnemen via e-mail (info@adknv.com) of telefonisch (+32 (0) 89 62 27 71). Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies op maat te voorzien.

 

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons