Maatwerk bij ADK NV: uw droompoort ontworpen op maat


ADK NV levert al 30 jaar op maat gemaakte droompoorten. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en trends, tilt ADK NV het concept van poortontwerp naar een hoger niveau.

Limburgse kwaliteit

ADK NV, gevestigd in Maaseik en Kinrooi, is een dynamisch familiebedrijf dat de kwaliteit van een sectionale garagepoorten hoog in het vaandel draagt. Ze hebben zich gespecialiseerd in het leveren van zowel industriële als residentiële sectionale poorten. Met behulp van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie, maken ze kwalitatieve garagepoorten die zowel functioneel als esthetisch zijn.

 

Aanbod

Of u nu op zoek bent naar een thuisgarage of een poort voor uw industriële behoeften, wij bieden de perfecte oplossing op maat voor uw project.

Uw poort, uw stijl

Of het nu gaat om een residentiële garage of een groot industrieel bedrijfspand, ADK NV heeft de perfecte oplossing. Ze bieden maatwerk voor woningen in alle stijlen. Voor industriële panden bieden ze robuuste, betrouwbare en veilige poorten aan om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Vragen?

Heeft u vragen over de diensten van ADK NV of wilt u graag advies over welk type poort het beste bij uw woning of bedrijfspand past? Neem dan gerust contact op via info@adknv.com of bel naar +32 (0) 89 62 27 71. Het team van ADK NV staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

 

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons