Garagepoorten die bij elke huis- en bedrijfsstijl passen


ADK nv, met vestigingen in Maaseik en Kinrooi, is een vooraanstaande speler in de bouwsector, gespecialiseerd in het produceren en aanleveren van industriële en residentiële sectionaalpoorten. Met een uitstekende ervaring van 30 jaar, zijn we bekend om onze hoogwaardige producten die passen bij elke huis- en bedrijfsstijl.

ADK sectionaalpoorten: veelzijdig en stijlvol

De kracht van onze sectionaalpoorten zit in hun veelzijdige ontwerpen. Wat de stijl of architectuur van uw huis of bedrijfsgebouw ook is, we hebben de perfecte poorten voor alle stijlen. Van modern tot tijdloos, onze poorten voegen een stijlvolle uitstraling toe aan uw woning of pand. Denk aan een minimalistisch poortontwerp voor een modern huis, of een klassiek ontworpen poort voor een eerder traditionele stijl.

 

Aanbod

Of u nu op zoek bent naar een thuisgarage of een poort voor uw industriële behoeften, wij bieden de perfecte oplossing op maat voor uw project.

Passend bij elke stijl

Ongeacht de stijl van uw woning of bedrijfspand, wij hebben Poorten voor Verschillende Architectuur die perfect passen. Van sierlijke ontwerpen voor traditionele gebouwen tot strakke, minimalistische poorten voor moderne constructies, we hebben een breed scala aan keuzes om uit te kiezen.

Bij ADK nv streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige poorten te leveren, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice. Van de eerste consultatie tot de na-service, u kunt op ons rekenen om ervoor te zorgen dat al uw wensen voldaan worden! 

Contacteer ons vrijblijvend!

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact met ons op via +32 (0) 89 62 27 71 of info@adknv.com.

 

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons