Fijne feestdagen vanwege ADK nv

 

Beste klant,

 

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een jaar, dat voor altijd in ons geheugen gegrift zal blijven.

Door de verspreiding van het coronavirus vielen bij velen van ons allerhande toekomstplannen in het water en moesten we ons aanpassen aan een compleet nieuwe levensstijl.

Ook wij ontsnapten niet aan de strenge maatregelen die gepaard gingen met Covid-19. We moesten onze dealer-/opendeurdagen op het laatste moment afzeggen en de onthulling van onze nieuwe producten noodgedwongen uitstellen. Toch zullen onze gemaakte inspanningen niet voor niets zijn geweest. Zodra de overheidsinstanties terug groen licht geven om grote evenementen te organiseren, zullen we hiervoor nieuwe data prikken. Het is uitstel, maar zeker geen afstel!

Gelukkig bleven wij intern gespaard van besmettingen en konden we, mits enkele aanpassingen op onze werkvloer, de constante werkflow behouden.   We zijn dan ook zeer blij dat we, gezien de omstandigheden, de nauwe contacten met onze klanten en leveranciers hebben kunnen behouden en dat we hier in het nieuwe jaar weer verder op kunnen bouwen.

Het nieuwe jaar zal voor ons weer talloze uitdagingen en nieuwigheden met zich meebrengen. Wanneer, wat en hoe zullen we u op gepaste tijden laten weten. We kunnen u nu wel al meedelen dat de panelen V-line 40-glad V (verticaal geprofileerd) in januari terug in productie gaan.

Daarnaast blijven we in 2021 hard werken om de fijne samenwerking met u te behouden en te versterken.

We wensen u en uw heel team dan ook een zeer fijne en gezellige eindejaarsperiode en voor het nieuwe jaar veel werkgenot, maar vooral een zeer goede gezondheid toe. 

ADK nv

 

Onze vestigingen zullen gesloten zijn van 24-12-2020 t.e.m. 02-01-2021. Zoals jaarlijkse gewoonte is er tijdens deze periode een minimale dienstverlening voorzien.
Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons