Belangrijk!!! Nieuwe richtlijnen transport!!!


Beste klant,

Ondanks de prijsstijgingen in de transportsector, slagen we er nog steeds in om onze transportkosten niet te verhogen.

Toch zijn wij genoodzaakt om enkele richtlijnen door te voeren. Dit om de goede verstandhouding (en de huidige transportkosten) met onze transporteur te behouden en u de beste prijs en service te kunnen blijven aanbieden.

Retourtransporten:
Retourtransporten worden in combinatie met leveringen nog steeds gratis uitgevoerd, wij vragen jullie wel met een aantal zaken rekening te houden. 

Indien wij materialen retour moeten nemen, gelieve de omschrijving van de materialen en de aantallen steeds tijdig door te mailen, anders is de transporteur genoodzaakt de pakketten te laten staan.

Pakketten dienen steeds 'transportklaar' gereed te staan. Dit wil zeggen dat de pakketten steeds geriemd (of stevig vastgebonden) moeten klaar staan voor onze transporteur. De pakketten mogen niet hoger dan 1000mm zijn.

Los- & laadtijden:
Het tijdsbestek voor het laden en lossen wordt berekend vanaf de aanbieding bij de geadresseerde en zal maximaal half uur bedragen. Voor ieder bijkomend kwartier wordt een bijkomende vergoeding van €15,00 gerekend.

Levervoorwaarden:
De in ontvangstnamen of de aflevering der goederen geschiedt aan de drempel of aan de kaai, behoudens andersluidende overeenkomst. De eventueel verder te volgen weg op de terreinen van de opdrachtgever, verlader of geadresseerde valt sowieso onder uitsluitende verantwoordelijkheid van onze opdrachtgever, die moet zorgen dat dit veilig kan geschieden.

Het is belangrijk dat de wegen goed begaanbaar zijn er dat er vrachtverkeer over de weg mag. Onze chauffeurs moeten in een veilige omgeving kunnen lossen. Bijvoorbeeld op het erf of een parkeerplek. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verzakkingen in de bestrating door onze wagen en/of kooi-aap. Uw opslagplaats dient te voldoen aan het volgende:

Kooi-aap breedte: 2.80 meter
Kooi-aap hoogte: 3.00 meter

Minimale doorrijbreedte : 2.80 meter
Minimale breedte opslagplaats : 3.60 meter
Minimale hoogte : 3.10 meter
Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met het laden en lossen van goederen. Toch dient de klant zich bewust te zijn van de lossituatie. Wanneer de doorrijhoogte en breedte smaller is dan bovengenoemde maten en er ontstaat door de kooi-aap schade aan het gebouw, dan is deze schade voor eigen risico.

De chauffeur dient de vrachtwagen met een lengte van 17 meter veilig te kunnen lossen/parkeren/keren.

De kooi-aap functioneert niet goed op grind, (losse) grond en gras.

Leveren op de werf:
Indien wij bepaalde pakketten rechtstreeks op de werf dienen te leveren, zal u dit (samen met het afleveradres) moeten melden bij de bestelling van die bepaalde order.

Ook zal u steeds een contactpersoon (incl. telefoonnummer) moeten vermelden die ter plaatse zal zijn bij de levering. De chauffeur zal deze persoon op voorhand tijdig verwittigen wanneer hij exact ter plaatse zal zijn. Voorts zal u ons ook moeten meedelen als er afwijkende levertijden op de werf zijn zodat wij, indien nodig, onze planning daarop kunnen afstemmen.

Wegwerkzaamheden:
Gelieve ons tijdig te verwittigen als er bij u in de buurt wegwerkzaamheden plaatsvinden die de levering zouden kunnen beïnvloeden.

Verbeterde verpakking:
Wij zullen vanaf heden alle pakketten met woningbouwpanelen inpakken met stevige karton. Deze nieuwe verpakkingswijze is niet enkel beter voor het milieu, het zal ook een betere bescherming bieden aan het pakket waardoor er minder kans is op beschadigingen.



Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, verblijven wij met vriendelijke groeten,
ADK nv

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons