Wat zijn de voordelen van een sectionale poort?Als producent en verdeler van sectionale garagepoorten, kan u bij ons terecht voor alle informatie hieromtrent. We zetten alvast enkele voordelen van een sectionale garagepoort voor u op een rijtje:

1. Isolatie en energiebesparing 

De isolatie is de belangrijkste troef van een sectionale garagepoort. Een paneel van een sectionale poort bestaat uit staal met daartussen polyurethaanschuim. Kies altijd voor een paneel met een minimumdikte van 40 mm. Dit komt niet enkel de duurzaamheid en sterkte van je garagepoort ten goede, maar garandeert ook een betere isolatiewaarde. En die gaat u ongetwijfeld ook voelen op uw energiefactuur. Rubberen dichtingsstrips tussen de panelen, aan de zijkanten, boven- en onderkant van uw poort, zorgen er bovendien voor dat vocht en koude buitengehouden worden.

2. Extra ruimte

Met een sectionaalpoort kunt u zo goed als de volledige ruimte benutten in de garage. Bij het openen zwenkt de poort niet uit. Dit heeft tot voordeel dat u geen nuttige ruimte verliest op het voetpad of de oprit. U kunt dus tot vlak voor de sectionale garagepoort parkeren.

3. Comfort

U komt met de wagen thuis en de wagen is volgeladen met boodschappen, maar het blijft onophoudelijk regenen. U kent deze situatie ongetwijfeld wel. Met een geautomatiseerde sectionaalpoort moet u niet langer uitstappen om de garagepoort te openen, want met één druk op de knop zal de garagepoort openen en kunt u meteen binnenrijden.

4. Veiligheid 

Een geautomatiseerde garagepoort is voorzien van een anti-ophefbeveiliging, waardoor het niet mogelijk is om de poort op te heffen in gesloten toestand. Meestal is er zelfs geen manueel slot aanwezig, waardoor de sectionaalpoort langs de buitenzijde enkel elektronisch kan geopend worden. Daarnaast zorgt een sectionale poort voor een extra inbraakbeveiliging.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons