Deurblad


Het deurblad bestaat dus uit verschillende scharnierende secties, waarvan het aantal afhankelijk is van de hoogte van de industriedeur. De secties zijn opgebouwd uit dubbelwandige stalen panelen, opgevuld met kwalitatief hoogwaardig PUR-schuim isolatie, CFK vrij. Deze methode van isolatie zorgt voor een fijne homogene celstructuur van grote stabiliteit met een hoge K-waarde.

Verstijvers 

Brede industriedeuren en industriedeuren met glassecties of met een loopdeur zijn, indien nodig, voorzien van metalen profielen (verstevigingsprofielen) die aan de binnenzijde van het deurblad gemonteerd zijn. Het doel van deze verstevigingsprofielen is om doorbuigen te voorkomen. Ze dienen in geen geval om er iets op te leggen of als handvat om de industriedeur te openen.

Rubberdichtingen

Om tochtverlies en energieverlies te voorkomen is het belangrijk de ruimte tussen de industriedeur en de muur af te dichten. Ook te ruimte tussen de verschillende deursecties dient voldoende afgedicht te zijn. Om een goede tochtafdichting te bekomen, wordt er gebruik gemaakt van afdichtingsrubbers. Een toprubber zorgt voor een goede afdichting aan de bovenzijde van het deurblad. Onderaan wordt de industriedeur voorzien van een bodemrubber. Deze bodemrubber heeft twee functies. Enerzijds de tocht buiten houden door een goede afsluiting tussen de vloer en het deurblad te garanderen, anderzijds doet deze bodemrubber dienst als schokdemper bij het dichtgaan van de industriedeur.

Beglazing

Beglazing in de industriedeur is op verschillende manieren mogelijk: 1. A40 full-vision glaspanelen 2. Rechthoekige klikvensters in dubbelwandig acrylaatglas 3. Ovale klikvensters in dubbelwandig acrylaatglas

Loopdeur

Voor voetgangerskan een loopdeur in het deurblad zijn ingebouwd. Houdt er rekening mee dat deze loopdeur aan de onderzijde een drempel heeft van ongeveer 10 cm.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder. 

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons