A40+: aluminium poortkader voor houtbekleding


Maatwerk

De A40+ aluminium poortkaders worden volledig op maat gemaakt, zowel in de breedte als in de hoogte. Hierdoor is er de mogelijkheid om een bi-sectionale poort (2-delig) te bekomen, met een maximale paneelhoogte van 1100mm.

Voordelen van aluminium 


  • Het is een licht en tegelijkertijd sterk materiaal waardoor het mogelijk is om met verschillende soorten bekleding te werken
  • Aluminium is zeer onderhoudsvriendelijk
  • De verschillende weersomstandigheden hebben geen invloed op aluminium waardoor de profielen niet kunnen verkrommen of buigen.
  • De aluminium poortkaders worden steeds gelakt in RAL 9003. Deze extra beschermlaag vormt samen met de natuurlijke oxidelaag de optimale beschermlaag tegen corrosie.

Zeer gemakkelijk te bekleden Hieronder kan u enkele realisaties terugvinden van onze A40+ aluminium poortkaders met houtbekleding. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.
  
 Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg of bekijkt u liever de mogelijkheden ter plaatse dan bent u altijd welkom.

Contacteer Ons